IJsclub Langezwaag

Ontdek de Magie van Langezwaag’s IJsbaan

In het hart van Langezwaag, waar gemeenschap en winterse vreugde samenkomen, ligt onze geliefde ijsbaan. Het is niet zomaar een plek; het is een bron van opwinding, gelach en warme herinneringen voor jong en oud. Met zijn sprankelende oppervlak dat glinstert onder de winterzon, nodigt de ijsbaan van Langezwaag uit tot avontuur en gezelligheid.

In de wintermaanden wordt onze ijsbaan een betoverende wereld waar families en vrienden samenkomen. De vreugdevolle geluiden van schaatsen die over het ijs glijden vullen de lucht, terwijl de geur van warme chocolademelk en versgebakken lekkernijen zweeft tussen de lachende gezichten. Het is een plek waar liefde voor de winter en saamhorigheid bloeien, en waar nieuwe vriendschappen ontstaan terwijl de koude dagen warmer worden.

Maar de ijsbaan is niet alleen een plek voor plezier; het is een symbool van de veerkracht van onze gemeenschap. Ondanks de kou trotseren mensen hier de elementen, verenigd door hun passie voor schaatsen en hun liefde voor Langezwaag. Het is een plek waar tradities worden doorgegeven en waar de jeugd de kunst van het schaatsen leert, net zoals hun ouders dat deden.

Dus, of je nu een ervaren schaatser bent die graag snelle rondjes draait of een beginner die voor het eerst het ijs betreedt, nodigen we je uit om de magie van de ijsbaan in Langezwaag te ontdekken. Laat je betoveren door de winterse pracht, voel de opwinding van het ijs onder je schaatsen en deel in de warmte van de gemeenschap. Welkom bij de ijsbaan van Langezwaag, waar winterse dromen uitkomen en herinneringen voor altijd worden gemaakt.

Adres van ijsbaan: ’t Hou 20AA Langezwaag.

Bestuursleden:

Voorzitter, Jappie Hakze 06-20468311,

Secretaris, Linda Hakze,

Penningmeester, Oege de Jong,

Leden, Andries van der Molen, Jeen Pool, Bonne Zwaga, Jimmie de Haan.

 

Contributieprijzen: € 8,00 per jaar per gezin (incl. kinderen t/m 16 jaar).

Entreeprijs voor niet leden: € 3,00.

Nieuws

Lees meer over

Agenda

Bestuursvergadering Plaatselijk Belang
5 juni 2024
Repetitie gelegenheidskoor
6 juni 2024
Langsweachster Musykjûn
8 juni 2024
Avondvierdaagse
18 juni 2024
Avondvierdaagse
19 juni 2024
Avondvierdaagse
20 juni 2024
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw