Adverteerders

Wij willen graag een speciale dank uitspreken aan onze gewaardeerde sponsoren. Zonder hun vrijgevigheid en steun zou onze dorpswebsite niet kunnen bloeien en groeien zoals het nu doet. Het is dankzij hun toewijding aan onze gemeenschap dat we in staat zijn om het kloppende hart van ons dorp online te delen.

Onze sponsoren zijn niet alleen bedrijven, maar ook leden van onze hechte gemeenschap. Ze geloven in de kracht van samenwerking, de schoonheid van onze tradities en het belang van het delen van informatie. Hun steun gaat verder dan alleen financiële bijdragen; het is een uiting van hun geloof in de kracht van gemeenschap en verbondenheid.

Dankzij deze sponsoren kunnen wij jullie voorzien van lokale nieuwtjes, evenementen, en informatie die ons dorp levendig en bloeiend houden. Dus, de volgende keer dat je hun bedrijfsnaam ziet, onthoud dan dat ze meer zijn dan alleen sponsoren – ze zijn de drijvende kracht achter onze gemeenschap.

Laten we samen onze dankbaarheid tonen aan deze sponsoren door hun bedrijven te steunen en te waarderen, zoals zij dat voor ons doen. Samen maken we ons dorp sterker en levendiger dan ooit tevoren.

Ten Hage Timmerwerk & Onderhoud

De Scheepsman Jachttechniek

Voegbedrijf E.A. de Jong

Lees meer over

Agenda

Repetitie kerstkoor
30 november 2023
Kaartavond
2 december 2023
Kerstfair 2023
9 december 2023
Kerkdienst
10 december 2023
Ledenvergadering IJsbaan
11 december 2023
Lyts Krystconcert
12 december 2023