Adverteerders

Wij willen graag een speciale dank uitspreken aan onze gewaardeerde sponsoren. Zonder hun vrijgevigheid en steun zou onze dorpswebsite niet kunnen bloeien en groeien zoals het nu doet. Het is dankzij hun toewijding aan onze gemeenschap dat we in staat zijn om het kloppende hart van ons dorp online te delen.

Onze sponsoren zijn niet alleen bedrijven, maar ook leden van onze hechte gemeenschap. Ze geloven in de kracht van samenwerking, de schoonheid van onze tradities en het belang van het delen van informatie. Hun steun gaat verder dan alleen financiële bijdragen; het is een uiting van hun geloof in de kracht van gemeenschap en verbondenheid.

Dankzij deze sponsoren kunnen wij jullie voorzien van lokale nieuwtjes, evenementen, en informatie die ons dorp levendig en bloeiend houden. Dus, de volgende keer dat je hun bedrijfsnaam ziet, onthoud dan dat ze meer zijn dan alleen sponsoren – ze zijn de drijvende kracht achter onze gemeenschap.

Laten we samen onze dankbaarheid tonen aan deze sponsoren door hun bedrijven te steunen en te waarderen, zoals zij dat voor ons doen. Samen maken we ons dorp sterker en levendiger dan ooit tevoren.

Ten Hage Timmerwerk & Onderhoud

De Scheepsman Jachttechniek

Trimsalon & Dierenpension Renske

Voegbedrijf E.A. de Jong

Kuperus Mechanisatie / Installatiebedrijf

Lees meer over

Agenda

Bestuursvergadering Plaatselijk Belang
5 juni 2024
Repetitie gelegenheidskoor
6 juni 2024
Langsweachster Musykjûn
8 juni 2024
Avondvierdaagse
18 juni 2024
Avondvierdaagse
19 juni 2024
Avondvierdaagse
20 juni 2024
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw