17 december 2023

Gezocht: leuke fanatieke en sportieve meiden!

Voor ons meiden volleybalteam dat afgelopen half jaar ongeslagen kampioen werd in de meisjes A 2e klasse zoeken we versterking/uitbreiding! Zeker nu we promoveren naar de 1e klasse! Voor komend half jaar is ruimte voor 2 à 3 meiden in de leeftijd van 15 t/m (bijna) 18 jaar, daarna tot ongeveer 20 jaar.

Wat verwachten wij van je? Wij zijn sportief, fanatiek en houden van een positieve spirit en een maximale inzet tijdens trainingen en wedstrijden. Dit verwachten we ook van jou!

Wat kunnen wij jou bieden? In elk geval een leuk en gezellig team! En we spelen in een mooi gesponsord shirt en trainingsjack!

De trainingen zijn op dinsdagavond, maar daar kan misschien nog een dag bij komen. We spelen onze wedstrijden (meestal) op vrijdagavond, daarnaast ook 3 uitwedstrijden op de zaterdag Ons doel is om op een zo hoog mogelijk niveau te spelen tegen leeftijdsgenoten. En voor de toekomst met dit jonge team de (volwassen) competities in onze omgeving bestormen! Daarbij staat plezier en positiviteit hoog op ons lijst!

Voel je je aangesproken? Kom dan gerust eens (vrijblijvend) bij ons trainen! Neem contact op met degene die dit bericht geplaatst heeft en je komt vanzelf bij ons terecht!

Groetjes van Advendo MA1 uit Langezwaag!

 

Meer

Lees meer over

Adres:

Paradys 8
8404 BV
Langezwaag

Telefoon

Agenda

Algemene ledenvergadering SV Langezwaag
18 december 2023

Fout: Contact formulier niet gevonden.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw