Even voorstellen
24 oktober 2023

Ysbrand en Laura (Hegedyk 98)

Hoi allemaal!

Even voorstellen: wij zijn Ysbrand en Laura, samen met onze tweeling Jesse en Eline. In juni hebben we de grote stap gezet en zijn we verhuisd naar het prachtige Langezwaag. Voorheen woonden we in Boksum, maar toen we het huis aan de Hegedyk nummer 98 tegenkwamen op internet, waren we meteen verkocht.

Tot nu toe bevalt het ons ontzettend goed hier in Langezwaag. De buurt is geweldig en we voelen ons al helemaal thuis.

Even wat meer over onszelf.

Jesse en Eline gaan naar de opvang in de Knipe, waar ze zich meteen hebben aangepast aan hun nieuwe omgeving. Vanaf september gaan zij ook een ochtend naar de peuterspeelzaal hier in Langezwaag.

Ik, Laura werk als vmbo Decaan in Sneek en vindt het geweldig om jongeren te begeleiden bij hun studiekeuze. Het is een uitdagende baan waar ik veel voldoening uit haalt. Ik heb een passie voor reizen en het uitproberen van nieuwe dingen. Ik ontdekt graag nieuwe plekken en culturen. En als er iets nieuws te proberen valt, sta ik vooraan in de rij! Daarnaast kan ik uren bezig zijn in de tuin en geniet ervan om mooie bloemen en planten te laten groeien.

Ysbrand is druk bezig als APK keurmeester in Heerenveen. Hij heeft het er erg naar zijn zin en geniet van zijn werk. Hij houdt ervan om lekker te sleutelen en aan boten te werken. Hij heeft altijd al een fascinatie gehad voor techniek en vindt het geweldig om dingen uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten.

In onze vrije tijd genieten we met z’n vieren van het buitenleven en maken we mooie herinneringen met ons gezin.

We hopen snel kennis te maken met onze nieuwe buren en de rest van de gemeenschap hier in Langezwaag en kijken uit naar wat de toekomst ons zal brengen hier.

Groetjes,

Ysbrand, Laura, Jesse & Eline

 

Meer

Lees meer over

Agenda

Repetitie kerstkoor
30 november 2023
Kaartavond
2 december 2023
Kerstfair 2023
9 december 2023
Kerkdienst
10 december 2023
Ledenvergadering IJsbaan
11 december 2023
Lyts Krystconcert
12 december 2023