actueel
5 december 2023

Sinterklaasfeest op Basisskoalle It Aventoer


Vandaag hebben we op de basisschool It Aventoer het Sinterklaasfeest op een bijzondere manier afgesloten. De Pieten waren al de hele nacht op zoek naar Sinterklaas, maar tot hun opluchting kwamen ze aan op onze school, waar Meester Maarten toevallig het telefoonnummer van de Sint had. Na een kort, geruststellend telefoongesprek bleek dat Sinterklaas gewoon had geslapen in It Aventoer, na al die drukke dagen vol cadeautjes en feestvreugde.

De Sint verscheen buiten in zijn badjas, met een glimlach op zijn gezicht. Zijn aankomst bracht een golf van opwinding door de school, en de kinderen renden naar de sint toe om hem te begroeten. Het was een hartverwarmend gezicht om de Sint zo ontspannen en dichtbij te zien.

Elke klas kreeg de kans om met Sinterklaas te praten en hun wensen te delen. De Sint luisterde geduldig naar hun verhalen, knikte begripvol en moedigde enkele kinderen aan om hun versjes en dansjes op te voeren. Het was een prachtige gelegenheid voor de kinderen om hun talenten te tonen en hun creativiteit te delen.

Na het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten was de sfeer op school nog steeds gevuld met opwinding en vreugde. Het was echt een gezellige middag vol warmte en verbondenheid. We kijken er allemaal naar uit om dit prachtige feest volgend jaar weer te vieren en hopen dat Sinterklaas ons opnieuw zal verrassen met zijn bijzondere bezoek. Tot volgend jaar! Dag hoor!

 

Meer

Lees meer over

Agenda

Bestuursvergadering Plaatselijk Belang
5 juni 2024
Repetitie gelegenheidskoor
6 juni 2024
Langsweachster Musykjûn
8 juni 2024
Avondvierdaagse
18 juni 2024
Avondvierdaagse
19 juni 2024
Avondvierdaagse
20 juni 2024
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw