Even voorstellen
24 oktober 2023

Ruud, Simone & Noortje (De Klamp 8)

Per eind juli zijn wij, Ruud, Simone, Noortje en kat Jazz op de Klamp 8 komen wonen. We hebben hier al meer dan een jaar naar uitgekeken, sinds we de kavel hebben gezien eind 2021, en de start van de bouw in augustus 2022. De drijfveer om naar Friesland te verhuizen is werk gerelateerd want wij komen uit het mooie West-Friese dorp Twisk, dat qua omvang en verenigingsleven sterk op Langezwaag lijkt, hier hebben we 28 jaar met veel plezier gewoond.

Ruud is IT-consultant en kan veel werkzaamheden vanuit huis doen, zijn klanten zitten door heel het land of buitenland, hij fietst graag en heeft interesse in muziek. Ik zei de gek (Simone) werkt als bedrijfsleider bij een scheepswerf met vestigingen in Harlingen, Stroobos, Kampen en Meppel.

Na 5 jaar over de afsluitdijk en dijk Enkhuizen-Lelystad had ik (Simone) behoefte om wat centraler te gaan wonen, mijn interesse ligt bij tuinieren en koken. Onze dochter is 21 jaar (op zoek naar een baantje!) en onze zoon Mees van bijna 23 woont tegenwoordig in Medemblik. We hebben het hier al aardig naar ons zin en hebben hele aardige buren, daar zijn we heel blij mee. We hebben ook al met een aantal mensen kennis gemaakt op de proeverij in de Dorpstuin, daar zullen er vast nog wel wat bijkomen.

Tot ziens.

Meer

Lees meer over

Agenda

Repetie kerstkoor
30 november 2023
Kaartavond
2 december 2023
Kerstfair 2023
9 december 2023
Kerkdienst
10 december 2023
Ledenvergadering IJsbaan
11 december 2023
Lyts Krystconcert
12 december 2023