Even voorstellen
8 december 2023

Martinus, Nienke en Fedde (De Finne 30)

Hallo allemaal, wij zijn Martinus, Nienke en Fedde.

Wij hebben in oktober de sleutel gekregen van onze  woning aan De Finne 30 in Langezwaag.
3 weken lang hebben wij geklust zodat wij eind oktober konden intrekken in ons nieuwe thuis, samen met onze katten: Jackson en Tinto, en onze kipjes die lekker buiten leven.

Op 23 februari 2023 zijn wij troste ouders geworden van ons zoontje Fedde Noël. Hij is op dit moment ruim 9 maanden en gaat 2 keer per week naar de kinderopvang in De Knipe.

Ik Nienke ben geboren en getogen in het mooie Drenthe. Hier heb ik 29 jaar lang mogen wonen en werken. Ik heb 2 opleidingen in Emmen gevolgd voor gastheer/vrouw en heb ik 10 jaar lang in een restaurant gewerkt. Toen het restaurant besloot om te stoppen ben ik door gegaan als facilitair medewerker bij een groeps-accommodatie in Orvelte.

Martinus is een geboren en getogen Fries en komt oorspronkelijk uit Wolvega. Na veel mooie jaren in Friesland gewoond te hebben in onder andere Langweer en Terherne kwam hij 2 jaar geleden bij Nienke wonen in Drenthe. Martinus kon niet wennen aan de bossen in Drenthe en verlangde heel erg terug naar het water.

Al snel werd de knoop doorgehakt en besloten we om naar Friesland te gaan verhuizen. Helaas is kopen in de tijd waarin we nu leven niet te doen dus besloten we om op huurhuizen te reageren waar wij onszelf oud zouden zien worden. Na lang gekeken te hebben kwam dit huis onze neus voorbij en besloten we om te reageren! Wonder boven wonder mochten we komen kijken en hebben wij het huis aangenomen.

Op dit moment genieten wij van de vrije tijd die we hebben omdat Nienke lastig een baan kan vinden. Ook zijn wij nog steeds bezig om de woning af te maken. Martinus mag graag bij de boer aan het werk, een frisse neus op de trekker halen en de koeien verzorgen. Als hobby is hij vaak aan het klussen aan de auto’s en in en om het huis. Nienke daarentegen doet ook nog een online opleiding, die is overal druk mee!

Wij voelen ons nu al thuis en kijken er naar uit om de inwoners van Langezwaag te mogen ontmoeten.

Meer

Lees meer over

Agenda

Bestuursvergadering Plaatselijk Belang
5 juni 2024
Repetitie gelegenheidskoor
6 juni 2024
Langsweachster Musykjûn
8 juni 2024
Avondvierdaagse
18 juni 2024
Avondvierdaagse
19 juni 2024
Avondvierdaagse
20 juni 2024
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw