overig
29 maart 2024

Energieke communicatie: wat doet sponsor byteffekt eigenlijk?

Energieke communicatie is heel breed. Bedrijven benaderen byteffekt dan ook voor veel verschillende dingen die ze nodig hebben op het gebied van communicatie en marketing. Van een nieuwe website tot goede vindbaarheid in online zoekmachines en van het opmaken van een folder of productverpakking tot het schrijven van blogs.

Hans Dekker uit Langezwaag is samen met compagnon Erik Westerhoven (uit Akkrum) eigenaar van byteffekt. byteffekt is Fries voor: beeteffect, het effect van beethebben. Wij bedenken, maken en optimaliseren energieke communicatie die raakt, pakt en beweegt. Met energieke communicatie bedoelen we dat onze ideeën mensen in beweging brengen, harten veroveren, zorgen voor trek en leads genereren. Kortom: alles wat je als bedrijf nodig hebt om jouw producten of diensten onder de aandacht te brengen bij jouw (potentiële) klant.

In ons team vind je online marketeers, vormgevers, art directors, projectmanagers, social media specialisten, webdesigners- en developers, copywriters en communicatieadviseurs. Allemaal met een dosis positieve energie waar je u tegen zegt. Dat hoeft niet, want wij zijn een laagdrempelig en informeel bedrijf. Dus jij is best genoch 😉

Op zoek naar jouw onderscheidend vermogen
Ons bedrijf bestaat sinds 2015 en is opgericht in Aldeboarn. Inmiddels vind je ons aan de Leeuwarderstraatweg 129 in Heerenveen. Onze missie is om merken te helpen bij het verwerven van een onderscheidende positie in de continu veranderende wereld. Die positie maken we zichtbaar, voelbaar en meetbaar. Wij zetten hiervoor altijd alle mogelijke inzichten en middelen in en communiceren bij voorkeur 360 graden. Want alleen dan kun je alle zintuigen raken en mis je niks. Onze specialisten zetten hun tanden in het vraagstuk en laten pas los als ze het hebben opgelost. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw klant van alles wat hij/zij ziet, leest, hoort, voelt, ruikt of proeft onweerstaanbare trek krijgt.

Volledige ontzorging
Wat ons uniek maakt is dat we onze klanten (van hele grote, internationale bedrijven tot kleine, lokale ondernemers) volledig ontzorgen en ze alles uit handen nemen. Ze hoeven ons maar te bellen met een vraag en wij regelen alles van A tot Z. Natuurlijk doen we niet alles zelf, voor sommige zaken (drukwerk en auto-bestickering bijvoorbeeld) werken we graag samen met bedrijven uit de buurt.

Stel, je krijgt een uitnodiging om deel te nemen aan een lokale beurs met jouw bedrijf. En je hebt geen idee waar je moet beginnen, maar je weet wel dat je van alles nodig hebt om daar aanwezig te zijn. Bedrijfskleding, een folder, een presentatie, een achterwand voor de stand, PR, advertenties en social media berichten om aan te kondigen dat je daar aanwezig bent. Als je ons belt, regelen wij van A tot Z (in overleg met jou natuurlijk) alles wat je nodig hebt om van die beurs een succes te maken. Wij zorgen ervoor dat je niets vergeet.

Jeugd betrekken bij het dorp

Hans is actief bij verschillende verenigingen in Langezwaag, zoals de voetbal (SV Langezwaag), toneelvereniging Nut en Genoegen en de redactie van ’t Klaverbledtsje. Lokale verenigingen zijn sociaal gezien erg belangrijk voor een dorp en kunnen alleen blijven bestaan als ze gedragen worden door het dorp. Hans heeft ervoor gekozen om ’t Klaverbledtsje te sponseren, omdat hij het belangrijk vindt om het dorpsblad te vernieuwen en daarmee ook de jeugd betrokken te krijgen en te houden.

Wil je meer weten over byteffekt of ben je op zoek naar een bedrijf dat jou kan ondersteunen bij jouw marketing en communicatie? Neem eens een kijkje op onze website: www.byteffekt.nl om te kijken wat we allemaal doen, of bel ons op 0566 – 200 007 of mail ons via info@byteffekt.nl. We denken graag met je mee!

Meer

Lees meer over

Agenda

Langsweagster Muzykjun
8 juni 2024
Algemene ledenvergadering De Laatste Eer
11 april 2024
Kerkdienst
14 april 2024
Darts Koppel Toernooi
20 april 2024