Koude pasta schotel penne!
Wie kent haar tegenwoordig niet? Debby vd Zanden maakt de lekkerste gerechten op haar Instagram. Zo ook deze koude pasta salade. Lekker bij een bbq of als maaltijd tijdens een zwoele zomerse avond.
Ingrediënten:
Bereiding:
1. Kook de penne volgens instructies van de verpakking. Laat deze even afkoelen
2. Kook de eieren 10 tot 12 minuten.
3. Bak het ontbijtspek eventjes in een pan of haal gebakken ontbijtspek.
4. Snijd de lente-ui in kleine ringen, het ontbijtspek in stukjes en de pers de knoflook fijn.
5. Maak de saus: Doe de mayonaise en de mosterd in een grote schaal en voeg hier de kerriepoeder,
gerookte paprikapoeder en de knoflook bij toe.
6. Snij de gekookte eieren in stukjes.
7. Doe de penne, de eieren, het ontbijtspek en als laatste het bosuitje door de saus.
Goed roeren en eten maar!!
PS: Op de foto zie je de gekookte eieren boven op de salade liggen, dit klopt niet helemaal.
Dit plaatje kwam het dichtst bij de werkelijkheid 🙂
Eet smakelijk!
Johanna van der Laan
Ik geef de pollepel door aan Mirjam van der Wal!