Nut en Genoegen
15 november 2023

🎭 Toneelvereniging Nut en Genoegen brengt theater naar Langezwaag!

Theaterliefhebbers opgelet! Markeer je kalenders voor een onvergetelijke toneelervaring met Toneelvereniging Nut en Genoegen. We nodigen je uit voor onze aankomende voorstellingen op 23, 24 en 30 maart. Bereid je voor op een avond vol humor, intrige en onverwachte wendingen!

📜 Over het Stuk:
In het gezellige Béd en Brochje Walberg ontspint zich een verhaal vol verrassingen. Ontmoet onze kleurrijke personages: Gré Visser en haar zoon Guus, Cora Mansfeld en haar zoon Pim, en Henny Schipper. Terwijl Cora hoopt op wat rust (ondanks haar minder behulpzame zoon), heeft Roos Walberg, de dochter van de eigenaar, een geheime ‘blind date’ georganiseerd voor haar vader Harm.
Maar er is meer aan de hand. Gré heeft een huwelijksadvertentie voor haar zoon geplaatst zonder zijn weten, en Henny Schipper kampt met een mysterieus probleem. De komst van Jacky Postma zorgt voor hilarische misverstanden en onverwachte plotwendingen.

📅 Noteer de Data:
Hoewel de ticketverkoop nog niet is gestart, willen we dat je deze speciale data alvast in je agenda zet. Mis deze kans niet om deel te zijn van een avond vol lachwekkende situaties en hartverwarmende momenten.
Data: 23, 24 en 30 maart
Tickets: Binnenkort beschikbaar – houd onze aankondigingen in de gaten!
We kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij Béd en Brochje Walberg, waar elk moment een verrassing is!

Meer

Lees meer over

Agenda

Langsweagster Muzykjun
8 juni 2024
Algemene ledenvergadering De Laatste Eer
11 april 2024
Kerkdienst
14 april 2024
Darts Koppel Toernooi
20 april 2024