Nut en Genoegen
15 februari 2024

🎭 Kaartverkoop Gestart: Mis het Niet!

🎭 Kaartverkoop Gestart: Speciale Aankondiging voor Onze Donateurs

Theaterliefhebbers opgelet! We nodigen je uit voor onze aankomende voorstellingen op 23, 24 en 30 maart. Bereid je voor op een avond vol humor, intrige en onverwachte wendingen!

📜 Over het Stuk:
In het gezellige Béd en Brochje Walberg ontspint zich een verhaal vol verrassingen. Ontmoet onze kleurrijke personages: Gré Visser en haar zoon Guus, Cora Mansfeld en haar zoon Pim, en Henny Schipper. Terwijl Cora hoopt op wat rust (ondanks haar minder behulpzame zoon), heeft Roos Walberg, de dochter van de eigenaar, een geheime ‘blind date’ georganiseerd voor haar vader Harm.
Maar er is meer aan de hand. Gré heeft een huwelijksadvertentie voor haar zoon geplaatst zonder zijn weten, en Henny Schipper kampt met een mysterieus probleem. De komst van Jacky Postma zorgt voor hilarische misverstanden en onverwachte plotwendingen.

🎟️ Haal Je Tickets Nu: Mis deze kans niet en koop je tickets vandaag nog via onze ticketshop. Zorg dat je erbij bent voor een onvergetelijke ervaring.

Wij waarderen de steun van onze donateurs enorm en kijken ernaar uit om jullie bij deze speciale voorstellingen te verwelkomen. Koop je tickets nu en bereid je voor op een avond vol vermaak en verrassingen!

Meer

Lees meer over

Agenda

Langsweagster Muzykjun
8 juni 2024
Algemene ledenvergadering De Laatste Eer
11 april 2024
Kerkdienst
14 april 2024
Darts Koppel Toernooi
20 april 2024